Termenii si conditii

Accesul și utilizarea www.formulara1.ro

www.formulara1.ro este detinut de catre SC Viva HR Consulting Experts SRL.
Vizitarea si utilizarea acestui website se pot face numai daca sunteti de acord cu termenii și condițiile de utilizare. Vizitarea si utilizarea website-ului sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.

Accesarea prezentului website de catre dumneavoastra echivaleaza cu acordul dumneavoastra expres, cert, neechivoc și irevocabil pentru conținutul, termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.formulara1.ro.

Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al accesarii website-ului, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea website-ului.

Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile.

Scopul website-ului www.formulara1.ro

Prezentul website www.formulara1.ro are doar scopul de a va informa despre Formular A1 și informațiile de pe acesta nu constituie consiliere legala sau de alta natura și nu substituie informațiile și consilierea oferita de Companie atunci cand presteaza serviciile solicitate și/sau agreate de dumneavoastra. Viva HR Consulting Experts SRL nu poate fi ținut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul ca dumneavoastra v-ați bazat pe informațiile sau materialele de pe website.

Website-ul www.formulara1.ro este proprietatea exclusiva a Viva HR Consulting Experts SRL

Prin accesarea acestui website va exprimați acordul expres, cert, neechivoc și irevocabil asupra faptului ca Viva HR Consulting Experts SRL este proprietarul exclusiv al intregului conținut al website-ului, inclusiv al textului, materialelor, fotografiilor, ilustrațiilor de orice alt tip, conținutului audio-video de orice fel, design-urilor, modelelor și va obligați in mod expres, cert, neechivoc și irevocabil sa nu folosiți sau transmiteți in niciun fel, catre nicio persoana, nimic din ceea ce apare publicat pe www.formulara1.ro, fara acordul prealabil și scris al reprezentantului Viva HR Consulting Experts SRL.

Materialele transmise catre și dinspre website-ul www.formulara1.ro

Prin accesarea acestui website va exprimați acordul expres, cert, neechivoc și irevocabil asupra faptului ca orice material uploadat sau trimis prin acest website este legal, decent, autentic, real, adevarat, nu incalca niciun drept al unei alte persoane, nu este defaimator sau calomnios și nu este afectat de viruși sau de alte vicii informatice. Sunteți și veți ramane singurul raspunzator pentru materialele (inclusiv, dar nelimitandu-se la textele) pe care le furnizați prin intermediul acestui website.

Descarcarea paginilor website-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta. Website-ul foloseste cookies pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai ușor la resursele website-ului.

Nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browser-ul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile de Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru niciun fel de daune, cauzate direct sau indirect de functionarea website-ului, si nici de disfunctionalitatile website-ului.

Conținutul strain al website-ului www.formulara1.ro

Acest website poate sa conțina link-uri catre website-uri sau resurse de internet care nu sunt proprietatea Viva HR Consulting Experts SRL și asupra carora cabinetul nu are niciun control. Prin urmare, Viva HR Consulting Experts SRL nu este responsabil in niciun fel pentru existența, funcționalitatea, performanțele, conținutul, legaturile respectivelor website-uri sau resurse de internet sau informatice și nici pentru bunurile, serviciile, echiparea software, informațiile sau oricaror materiale existente sau procurabile pe sau prin acele website-uri și nici pentru niciun fel de pierderi ori efecte negative suferite de dumneavoastra sau cauzate dumneavoastra de respectivele website-uri. Prin accesarea respectivelor website-uri dumneavoastra confirmați și va asumați in mod expres, cert, neechivoc și irevocabil orice fel de riscuri sau posibile consecințe legate de accesarea sau/și utilizarea totala sau parțiala a website-urilor respective și ca va veți supune termenilor și condițiilor de utilizare proprii ale acelor website-uri sau resurse de internet ori informatice de alt tip.

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

Politica noastra de confidentialitate se aplica tuturor vizitatorilor website-ului www.formulara1.ro si explica modul in care Viva HR Consulting Experts SRL foloseste si protejeaza datele și informatiile dumneavoastra personale.

Politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, website-urilor pe care apar link-uri catre website-ul nostru sau care fac publicitate sau apar in orice al scop pe website-ul nostru. Aceste website-uri terte parti isi desfasoara politica de confidentialitate proprie, pe care va recomandam sa o citiți inainte de a fi de acord cu aceasta.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra constau din informatiile referitoare la o persoana identificata sau identificabila. Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, seria și numarul actului de identitate, numarul de telefon, adresa de e-mail, sexul, varsta, orice informatie necesara pentru accesarea și beneficierea de serviciile Viva HR Consulting Experts SRL, cat si orice alta informatie furnizata de dumneavoastra, care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Viva HR Consulting Experts SRL este obligat sa administreze in condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele și informațiile furnizate de dumneavoastra in cursul navigarii acestui website pot fi folosite, stocate și pastrate de Viva HR Consulting Experts SRL si sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor solicitate de dumneavoastra, al oferirii de raspunsuri mesajelor transmise de dumneavoastra prin website, prin pagina „Contact”, precum și in scopul promovarii, imbunatatirii serviciilor noastre și comunicarii directe cu dumneavoastra.

Va aducem la cunoștința faptul ca nu sunteți obligat/a sa furnizați datele personale solicitate. Refuzul dvs. determina, insa, prin raportare la pagina de pe website in care aceste date va sunt solicitate, imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate ori informarii cu privire la furnizarea serviciilor juridice solicitate.

Informațiile inregistrate prin acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Viva HR Consulting Experts SRL și sunt confidențiale, fiind comunicate numai dumneavoastra și reprezentantului operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a va adresa justiției in situația in care drepturile dumneavoastra legale va sunt incalcate. Totodata, aveți dreptul, in mod gratuit, sa va opuneți, pentru motive legitime ori fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale care va privesc (inclusiv a datelor folosite in scopuri comerciale, de marketing direct, etc.) și sa solicitați ștergerea acestora din baza noastra. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata catre Viva HR Consulting Experts SRL, folosind datele de contact expuse la pagina „Contact” a acestui website. De asemenea, va este recunoscut prin lege dreptul de a va adresa justiției. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi folosite strict pe teritoriul Romaniei, acestea nefiind transferate in strainatate.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informați deindata despre acest lucru și sa ne furnizați forma corecta a acestor date.

Orice modificari care vor fi aduse politicii noastre de confidentialitate vor fi publicate pe website-ul nostru, astfel incat sa fiți in permanența informat/a cu privire la modalitatea in care folosim datele dumneavoastra cu caracter personal. Continuarea utilizarii website-ului nostru dupa orice modificare se considera un acord expres, cert, neechivoc și irevocabil din partea dumneavoastra pentru aceste modificari.

Modificarea termenilor și condițiilor de utilizare a website-ului www.formulara1.ro

Orice modificari care vor fi aduse termenilor și condițiilor de utilizarea acestui website vor fi publicate pe website, astfel incat sa fiți in permanența informat/a cu privire la modalitatea in care folosim datele dumneavoastra cu caracter personal. Continuarea utilizarii website-ului nostru dupa orice modificare se considera un acord expres, cert, neechivoc și irevocabil din partea dumneavoastra pentru aceste modificari. Termenii și conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare anterioare. De aceea, va rugam sa recitiți termenii și condițiile de utilizare ori de cate ori accesați website-ul nostru.

Inchiderea website-ului www.formulara1.ro

Prezentul website se poate inchide oricand. Prin accesarea și utilizarea prezentului website va exprimați acordul expres, neechivoc, cert și irevocabil cu privire la inchiderea nenotificata, in orice moment, a website-ului și pentru faptul ca nu vom fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin inchiderea prezentului website (inclusiv, dar nelimitandu-se la diminuarea profitului dumneavoastra, intreruperile de activitate, pierderile de date, etc.), chiar daca noi am cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoastem posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. Astfel, nu avem obligatia sa va instiintam despre pericolele și riscurile pe care le-ați putea intampina prin inchidrea prezentului website. Daca raspunderea noastra fata de dumneavoastra ar fi totusi angajata, atunci ea va fi proportionala si nu va depasi suma maxima de 500 lei.

Limitarea raspunderii

În orice caz care ar putea atrage raspunderea noastra, aceasta nu va putea fi angajata pentru o suma de bani mai mare de 500 lei.

Cedarea drepturilor asupra website-ului www.formulara1.ro

Viva HR Consulting Experts SRL va putea ceda oricand oricare dintre drepturile sale asupra acestui website, fara a avea obligatia de a va notifica in prealabil asupra acestui aspect.

Soluționarea litigiilor rezultate din accesarea și utilizarea website-ului www.formulara1.ro

Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca e posibil.

Daca litigiul nu se poate solutiona pe cale amiabila, va fi sesizata instanta de judecata competenta din punct de vedere material. Competenta teritoriala pentru soluționarea litigiului va apartine instanțelor judecatorești din Bucuresti.

Pentru orice neclaritati, nelamuriri, observatii si sugestii, precum si pentru sesizarea oricaror nereguli legate de prezentul website, va rugam sa ne contactati deindata, folosind datele de pe pagina de „Contact”.

Viva HR Consulting Experts SRL
Sediul social: Strada Apele Vii, Nr. 1A, Bloc 308, Scara 4, Ap.47, Parter Camera 1A.
CUI: 38985359
J40/3242/2018